My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103647

Senior underhållstekniker till Hasopor

Har du erfarenhet som underhållstekniker och letar efter din nästa utmaning? Här, i Sveriges absoluta centrum för glasåtervinning, tillverkar Hasopor skumglas som har flera tekniska och miljömässiga fördelar. Välkommen på resan mot ett mer hållbart samhälle!

Ansök här

Företag: Hasopor AB

Plats: Hammar

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Hasopor skumglas löser många uppgifter i ett och samma moment, särskilt vid tekniskt komplicerade bygg- och anläggningsprojekt. Grundförstärkningar, vägbyggnationer, broanslutningar och bankuppfyllnader är bara några förekommande användningsområden.

Nu utökar Hasopor sitt underhållsteam. Som senior underhållstekniker på Hasopor är du en viktig stödfunktion för produktionen genom förebyggande-, förbättrande- och avhjälpande underhåll av maskinparken.

I rollen kommer du att aktivt utforma metoder och rutiner för att förbättra och effektivisera arbetssättet samt arbeta för att utveckla metoder så att arbetet genomförs på ett säkert och effektivt sätt. Du får chansen att vara en del av ett dedikerat team som utöver dig själv består av drift- och underhållssamordnare och en junior underhållstekniker.

Du erbjuds

Ett sexmånaders konsultuppdrag med målsättning att bli överrekryterad av Hasopor, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet i rollen som underhållstekniker, eller något som vi bedömer likvärdigt
  • Har ett stort tekniskt intresse, gärna av mek och du trivs med att arbeta fysiskt
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Har körkort och tillgång till bil

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet som montör/mekaniker
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
  • Materialkunskap och/eller erfarenhet av hydraulik och pneumatik

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Självgående
  • Serviceinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Hasopor AB

"Har man Sveriges största glasberg utanför fönstret kommer snabbt idéerna om olika användningsområden." - Läs mer här om hur resan startade för Hasopor i Hammar!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emmy Lidén eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103647

Ansök här