My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103659

Signalprojektör till Sweco!

SWECO Sverige AB

Vill du vara med och utveckla framtidens infrastruktur? Nu har du möjligheten att starta din karriär hos Sweco som nu förstärker sin grupp i Gävle eller Borlänge med en signalprojektör. Detta är för dig som är en nyfiken person som motiveras och engageras av att arbeta med eltekniska järnvägslösningar. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: SWECO Sverige AB

Plats: Gävle eller Borlänge

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, cirka 08-17 med möjlighet till flex

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana, nu söker vi efter en signalprojektör som kan stärka upp deras team i Gävle och/eller Borlänge. Gruppen arbetar med tjänster inom hela kedjan från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. Som signalprojektör arbetar du i första hand med projektering och är delaktig i framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden.

Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella ingenjörer och specialister där erfarenhetsutbyte och samarbete mellan kollegor och kontor över hela världen är en naturlig del. Vill du vara med på resan att bidra till utvecklingen och upprustningen av Sveriges järnväg och arbeta med hållbara infrastrukturlösningar så är detta rollen för dig.

Du erbjuds

  • Möjligheten att samarbeta med kompetenta och erfarna kollegor som är måna om gemenskap
  • Vara en del av en attraktiv arbetsplats med stora möjligheter till personlig och teknisk utveckling
  • Att arbeta med varierade och spännande projekt

Vi söker dig som

  • Har en ingenjörsutbildning på universitets- eller högskolenivå inom elektroteknik, el/automation alternativt en examen som järnvägsprojektör
  • Har ett stort intresse och förståelse för teknik och är nyfiken och driven för att lära dig mer som signalteknik och järnväg
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då kommunikation kommer att ske på båda språken

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av projektering, granskning eller besiktning av järnvägens signalsystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Problemlösande
  • Självutvecklande
  • Relationsskapande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du har ett genuint intresse av att själv utvecklas och som person är du öppen och nyfiken med ett stort engagemang och eget ansvarstagande. Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är entusiastisk och driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

SWECO Sverige AB

Här kan du läsa mer om Sweco via deras hemsida.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ingrid Hammarstrand eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gav01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103659

Ansök här