My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103765

Självgående redovisningsekonom till familjärt företag

Är du en erfaren redovisningsekonom med vana att driva ditt egna arbete framåt? Vill du vara en del av ett dedikerat och personligt företag på fyra personer där du är ansvarig för alla ekonomifrågor? Trivs du även i en miljö där du får chansen att arbeta i en delad roll med både ekonomi och administrativa uppgifter som kommer bidra till företagets tillväxt och framgång? Välkommen med din ansökan redan idag och bli en värdefull del av teamet hos CARU Containerhandel!

Ansök här

Företag: Containerhandel CARU AB - Containerhandel Caru AB

Plats: Västra Frölunda

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående / enl. överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Belägna i Göteborgs hamn erbjuder CARU Containerhandel ett brett utbud av tjänster för tillverkning, byggande och reparation av nya och begagnade containers. De specialiserar sig på försäljning och uthyrning av sjöcontainers, förrådscontainers och specialcontainers som passar olika behov och ändamål. Sedan 2010 är CARU Containerhandelen stolt medlem av CARU Containers, en ledande global leverantör av nya och begagnade fraktcontainrar. Med kontor i åtta länder runt om i världen levereras högkvalitativa och pålitliga containers till företag över hela Sverige och världen.

CARU Containerhandel välkomnar nu en engagerad och strukturerad person till sitt team i Göteborg. Rollen är belagd till 50% som redovisningsekonom där man resterande tid hjälper till med administrativa uppgifter inom t.e.x datahantering och kvalitets-miljörapportering.

Du erbjuds

 • Vara en nyckelspelare i ett sammansvetsat och dynamiskt arbetslag på fyra personer där ambition, trivsel och teamkänsla värderas högt
 • Breddad erfarenhet i form av att du får möjlighet att ta på dig olika roller och ansvar inom ekonomi och finans
 • En trygg och stabil arbetsplats där du planerar din arbetsvecka utefter egna önskemål och rutiner

Arbetsuppgifter

 • Löpande bokföring: Hantera dagliga transaktioner, inklusive fakturering, betalningar, och bokföring av intäkter och kostnader.
 • Månads- och årsbokslut: Genomföra avstämningar, göra periodiska bokslut och upprätta årsredovisningar.
 • Skatterapportering: Ansvara för momsredovisning, arbetsgivaravgifter och andra skattefrågor.
 • Löneadministration: Beräkna löner, hantera skatter och sociala avgifter, samt administrera personalregistret.
 • Kund- och leverantörsrelationer: Sköta kontakten med kunder och leverantörer gällande ekonomiska frågor, inklusive fakturering och betalningar.
 • Systemadministration: Ansvara för drift och underhåll av ekonomisystem och säkerställa att datahantering följer lagstadgade krav och interna riktlinjer.
 • Assistera med diverse administrativa uppgifter och projekt som kan komma att uppstå oväntat
 • Kvalitets- och miljörapportering: Säkerställa att företagets kvalitets- och miljöpolicyer och -procedurer följs och att eventuella avvikelser hanteras på ett korrekt sätt.

Vi söker dig som

 • Jobbat minst 5 år som redovisningsekonom och arbetat med efterfrågade arbetsuppgifter såsom löpande bokföring inklusive hantering av leverantörs- och kundfakturor samt banktransaktioner
 • Erfarenhet av månads- och årsbokslut, förberedelser ekonomiska rapporter, hantering moms- och skattedeklarationer och administration av redovisningssystem
 • Erfarenhet och intresse av Kvalitet och Miljöfrågor
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Strategisk
 • Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Containerhandel CARU AB - Containerhandel Caru AB

För mer information kring CARU Containerhandel - klicka här

Bli direktrekryterad till Containerhandel CARU AB - Containerhandel Caru AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Åsa Torelund eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103765

Ansök här