My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103767

Sommarjobba som processoperatör på Calderys i Höganäs

Är du student och är intresserad av teknik och maskiner? Då kan detta vara det perfekta sommarjobbet för dig! Vi söker nu för Calderys räkning processoperatörer som ska täcka ett behov under sommaren. Detta är ett bra sätt att få meriterande erfarenhet för framtida yrken inom maskinteknik! Låter detta som ett spännande jobb? Sök redan idag då rollen ska tillsättas omgående!

Ansök här

Företag: Calderys Nordic AB

Plats: Höganäs

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: maj

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Under sommaren har Calderys ett ökat behov av extrapersonal och de söker nu efter studenter som får komma in och arbeta som processoperatörer. I rollen kommer man arbeta i linjeproduktionen där man kommer vara en viktig del av produktionen för att säkerställa så att maskiner och processen har hög tillgänglighet och funktion.

Rollen kommer inledas på deltid, några dagar i veckan, under våren så man får en ordentlig upplärning innan man övergår till heltid under sommaren. Arbetstiderna ligger mellan 06.00-14.45 på vardagar.

Du erbjuds

 • Ett meriterande extrajobb på ett världsledande bolag inom dess bransch.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Övervaka och styrka produktionsprocessen
 • Förberedning och dosering av material
 • Tömma maskiner och pallar
 • Packa och transportera material

Vi söker dig som

 • Talar obehindrad svenska, detta då all kommunikation kring arbetet och säkerhet sker på svenska och är av högsta vikt att man förstår för att klara av jobbet utan förhöjda risker och kvalitetsbrister.
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier
 • Har ett intresse för maskiner och teknik

Det är meriterande om du:

 • Studerar maskinteknik
 • Har truckkort Som person är det viktigt att du är självgående och orädd. Det är även bra om du har en grundläggande teknisk förståelse för att lättare kunna komma in i arbetet.

Övrig information:

 • Start: Maj
 • Omfattning: Deltid under maj för att sedan arbeta heltid under sommaren
 • Placering: Höganäs Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vid en anställning kommer drogtester och medicinska kontroller genomföras.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Calderys Nordic AB

Calderys, som verkar på tre kärnmarknader (eldfasta lösningar, gjuteri och metall flöde) kombinerar unik affärsexpertis för att tillhandahålla skräddarsydda och innovativa lösningar från våra 36 fabriker tillsammans med värdeskapande tjänster till alla våra kunder.

De är ett internationellt företag och erbjuder deras mer än 2300 fast anställda en värld av möjligheter på våra olika platser i 34 länder.

De arbetar med över 100 års expertis för att skapa en positiv inverkan för alla deras intressenter. Varje dag bygger de en hållbar framtid genom lagarbete, kundorientering och proaktivt tankesätt.

De börjar nu deras resa som fristående organisation. De är ett företag där prestationer uppmärksammas och lärande främjas; en miljö där du kan växa och uppfylla din potential; en arbetsplats där varje dag är en ny dag och ALDRIG tråkig!

För mer information besök Calderys.com

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Linnea Murmark eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103767

Ansök här