My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104098

Stort tekniskt intresse och nyexad högskoleingenjör?

Du har precis avslutat dina universitetsstudier och vill ta ett första kliv i din karriär, in i ett spännande bolag som jobbar med innovativa lösningar. Du är kreativ och älskar teknik. Utöver det värdesätter du frihet under ansvar och vill vara med och driva projekt i en bransch som är i snabb rörelse. Stämmer du in på beskrivningen - fortsätt läsa och sök tjänsten redan idag!

Ansök här

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: Augusti

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

ITS Future har sedan 2004 jobbat med strategier, rådgivning och projektledning inom intelligent infrastruktur, smarta städer och stora infrastrukturprojekt. De är Sverigeledande på komplexa system inom trafikstyrning och smart city. De tillför specialistkunskap i projekt och tar totalansvar för utveckling av kompletta lösningar. De är experter inom IT arkitektur, produktkontroll och integration, test av tekniska system, funktionstest till integrations- och systemtest.

Du kommer i den här rollen få jobba ute hos ITS Futures kund som är en statlig förvaltningsmyndighet.

Du erbjuds

 • Långsiktighet och en trygg anställning i en stabil bransch
 • Möjligheten att ta stort ansvar, vilket också innebär goda utvecklingsmöjligheter
 • En fot in i en spännande bransch
 • Flexibilitet när det kommer till arbetstider och vart man jobbar Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • ITS Future jobbar med att föra tekniken framåt inom infrastruktur på svenska vägar. I samband med att tekniken överlag utvecklas så kommer kundens system också behöva utvecklas. Du kommer främst jobba i system för motorvägskontroll.
 • Driftstöd och utveckling av vägsidessystem för trafikstyrning och trafikinformation.
 • ITS-lösningar för interaktion mellan vägsystem och fordon t.ex. för säkrare kollektivtrafik, säkrare vägarbetsplatser, trafikledningssystem för motorvägar.
 • Delta i möten och bl.a. föra protokoll.
 • Felsökning och konfiguration i IT system.

Vi söker dig som

 • Nyligen examinerad högskoleingenjör inom t.ex. maskinteknik eller datateknik eller har en utbildning inom systemvetenskap eller programmering.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift Det är meriterande om du tidigare jobbat i en liknande roll efter examen. Har du kunskap inom nätverk och Linux är även det meriterande för den här tjänsten.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi värdera de personliga egenskaperna högst eftersom att det kommer avgöra huruvida du är rätt match för tjänsten. Vi ser gärna att du är självgående och alltid vill driva dina arbetuppgifter framåt, samtidigt som du inte drar dig för att ställa frågor i syfte att lära dig. Vidare ser vi att du är noggrann. driven och känner dig trygg med att jobba i en stor organisation och inte räds att söka kontakt med andra. Eftersom att det är en bransch där det händer mycket inom tekniken bör du som person vara kreativ och nyfiken.

Övrig information

 • Start: Augusti
 • Omfattning: heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sabrin Kanone eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sabrin.kanone@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104098

Ansök här