My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103253

Student? Arbeta extra som lagermedarbetare hos Avantor

Avantor/VWR International

Letar du efter ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna? Just nu söker vi efter dig som vill börja jobba som lagermedarbetare på deltid hos Avantor. Sök tjänsten redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: Avantor/VWR International

Plats: Örebro

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som lagermedarbetare på Avantor spelar du en avgörande roll i företagets verksamhet genom att hantera lagret och säkerställa att produkterna är korrekt lagrade, plockade och levererade till kunderna. Detta är en möjlighet för dig som vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av plugget under hela din studietid. Arbetet är schemalagt för hela dagar måndag till fredag, med möjlighet till arbete på kvällstid eller helger. Vi startar nu upp en ny studentpool hos Avantor med flera kollegor från Academic Work. Du och dina kollegor i studentpoolen förväntas tillsammans stötta upp vid hög arbetsbelastning och frånvaro av ordinarie personal.

Vi söker dig som är student och vill arbeta deltid. Antalet pass varierar beroende på företagets behov och det är en fördel om du är flexibel och beredd att hoppa in med kort varsel. Du erbjuds ett varierande arbete som kombineras med dina studier. Ditt uppdrag kommer att innebära plock, pack och lastning av produkter.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt extrajobb som enkelt går att kombinera med dina studier.
 • Möjlighet att arbeta mer under sommarlov och andra lov.
 • Att arbeta på ett helt nybyggt lager med fräscha lokaler.

Arbetsuppgifter

 • Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att packa och lasta produkter. Med tiden kommer du få större ansvarsområde och mer avancerade arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

 • Studerar minst 50% på högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Du behöver därmed vara studerande fram tills minst januari 2025. Registreringsintyg behöver kunna uppvisas.
 • Är tillgänglig för att jobba minst 2 pass i veckan under terminerna och mer under ledigheter och klämdagar såsom jul- och sommarperioder.
 • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta på lager
 • Truckkort A1-4 och B1-4

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad

Övrigt:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 pass i veckan.
 • Arbetstider: Dagtid 8-17, kvällstid 16:30-18:30 och helger
 • Placering: Örebro

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Avantor/VWR International

Avantor är ett globalt företag som specialiserar sig på att tillhandahålla produkter, tjänster och lösningar för life science- och teknikindustrier. Företaget erbjuder ett brett utbud av kemikalier, material och utrustning som används i laboratorier och produktionsanläggningar över hela världen.

På Avantor sätter vi vetenskapen i rörelse genom att möjliggöra innovation inom livsvetenskap och teknikindustrier med produkter, tjänster och lösningar av högsta kvalitet för att stödja varje steg av den vetenskapliga resan. Genom att samla vår omfattande portfölj, produktivitetsförbättrande teknologi och globala tillverknings- och distributionskapacitet är vi en beprövad partner i högt reglerade miljöer.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103253

Ansök här