My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102124

Studerande Sales Assistant till Filmic Art!

Filmic Art AB

Är du studerande och söker ett meriterande extrajobb? Har du ett intresse för film- och reklambranschen och brinner för business och att skapa kundrelationer? Då kan rollen som Sales Assistant på Filmic Art vara något för dig. Sök redan idag då urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Filmic Art AB

Plats: Gamla Stan

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Deltid, ca 6h/veckan

Startdatum: Mars 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som Sales Assistant kommer du att stötta företagets VD samt exekutiva producent som i dagsläget ansvarar för försäljningen hos Filmic Art. Du kommer dels att ringa och boka möten med potentiella kunder, men även följa med ut och medverka vid möten med kunder. Filmic Arts kunder är främst olika reklam-/mediebyråer men även andra företag som använder sig av reklamfilmer. I rollen kommer du även att göra research om de bolag du kontaktar för att få en mer övergripande bild av deras verksamhet.

Du erbjuds

Vi söker dig som

Tjänsten passar dig som brinner för att skapa kundrelationer och som vill få en inblick i reklambranschen. Som person är du driven, orädd och kommunikativ. Du trivs med att ha flera kontaktytor och brinner för att skapa relationer med kunder. Vidare är du lyhörd och har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du tar gärna egna initiativ och du tar ansvar för ditt eget arbete.

Skallkrav:

  • Studier på eftergymnasial nivå med minst 1 år kvar av dina studier
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom sälj
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Ett intresse för sälj och finner reklambranschen spännande

Det är meriterande om du:

  • Studerar en utbildning inriktad mot ekonomi
  • Har tidigare erfarenhet från denna bransch

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående och driven
  • Kommunikativ och lyhörd
  • Ansvarstagande och strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Filmic Art AB

FILMIC ART – Vi är ett produktionsbolag som regisserar och producerar visuellt engagerande filmer för alla plattformar. Vi är ett kreativt kollektiv med bakgrund inom grafisk design, animation, 3D, VFX och liveaction som tillsammans alltid strävar efter att leverera någonting exceptionellt. Läs mer om Filmic Art här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Nydén eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102124

Ansök här