My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103963

Svenska kyrkans IT-sektion expanderar! Vill du vara med på resan?

Just nu söker vi dig som är eller vill bli förvaltningsansvarig, Vendor Manager/leverantörsansvarig, IT-arkitekt, processledare eller IT-säkerhetssamordnare. Låter det intressant? Läs mer nedan!

Ansök här

Företag: Trossamfundet Svenska Kyrkan

Plats: Centrala Uppsala

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Svenska kyrkan finns där människor finns, nära där du bor och på andra sidan jorden. En del utav organisationen är kyrkokansliet som arbetar med frågor som rör hela Svenska kyrkan och på så vis kan stärka kyrkans möjligheter att möta samtidens utmaningar. Nu söker kyrkokansliet flera nya medarbetare till IT-sektionen som arbetar intensivt med digitalisering och effektivisering av administrationen för att frigöra resurser för Svenska kyrkans kärnverksamhet. Genom detta arbete kan kyrkans tusentals medarbetare arbeta med moderna processer, arbetsredskap och tjänster. För att lyckas med detta behövs just du som...

Förvaltningsansvarig

För dig som vill arbeta med verksamhetsutveckling inom förvaltning finns nu chansen att kliva in i en stabil och trygg organisation, på en sektion med sann framåtanda. Som förvaltningsansvarig kommer du att få en nyckelroll i hur organisationen arbetar med sin förvaltningsmodell, där du får möjlighet att såväl leda som utveckla arbetet framåt.

Vendor Manager/Leverantörsansvarig

I rollen som leverantörsansvarig kommer du ditt huvudsakliga ansvarsområde vara att skapa, upprätthålla och hantera långsiktiga relationer med IT-sektionens leverantörer. Rollen är ny i organisationen, vilket innebär att du kommer att kunna påverka rollens utformning framåt och bli en viktig del i hur organisationen arbetar nationellt med leverantörer och avtal.

IT-arkitekt

Svenska kyrkan har en på många sätt både inspirerande och utmanande IT-miljö som är i en förflyttning mellan lokalt och centralt, mellan egen drift och utveckling till molnmiljöer samt gamla till nya tekniker. Det kräver ett stort IT-arkitekturellt engagemang och som IT-arkitekt får du därför en mångfacetterad roll med stora möjligheter att vara delaktig och påverka.

Processledare

Som processledare på Svenska kyrkan erbjuds du en unik möjlighet att påverka och göra ditt avtryck i en operativ och stöttande roll med massor av utvecklingspotential. Ta ledningen i att förvalta vår nyimplementerade problem process och ansvara för att utveckla vår CMDB i en roll som innebär att driva förbättringsarbeten, säkerställa god datakvalitet och stödja förvaltningsledare IT på vår IT-sektion.

IT-säkerhetssamordnare

Med mer än fem miljoner medlemmar är Svenska kyrkans mission att skapa en trygg och säker miljö för våra användare och medarbetare, både digitalt och fysiskt. Som IT-säkerhetssamordnare kommer du att spela en avgörande roll i att skydda organisationens information och system mot cyberhot nu och i framtiden.

Vi söker dig som

Du vill vara en del av en trygg, stabil och stor organisation som arbetar för ett bättre samhälle. På kyrkokansliet i Uppsala är det högt i tak och stämningen genomsyras av prestigelöshet och engagemang. Du får ta del av ett fint förmånspaket, såsom årsarbetsid och friskvårdstimme.

Du ansöker i respektive annons, för just den tjänst du är intresserad av. Vi ser framemot din ansökan!

Bli direktrekryterad till Trossamfundet Svenska Kyrkan

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ida Gustafsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103963

Ansök här