My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102988

Ta chansen och bli KMA-ansvarig hos växande R-CONgruppen!

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom kvalité och miljö och är redo för nästa steg i karriären? Vill du dessutom tillhöra ett växande bolag där du får forma din egen roll och dina arbetsuppgifter? Då har du nu chansen att bli en del av R-CONgruppen som KMA-ansvarig med placering i Norrköping. Som KMA-ansvarig kommer du att driva R-CONgruppens kvalitets-, arbets- och miljöarbete och du kommer även ansvara för bolagets ISO-certifiering och hållbarhetsrapportering. Du kommer välkomnas till en arbetsplats med kunniga och engagerade kollegor och även erbjudas goda utvecklingsmöjligheter i din roll och inom bolaget. Låter det som något för dig? Ansök redan idag!

Ansök här

Företag: R-Contracting AB

Plats: Norrköping

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

R-CONgruppen är ett ledande företag inom brandskydd. Bolaget har drygt 30 års erfarenhet i branschen och utvecklar, tillverkar och levererar produkter inom tre områden: Sprinklerpumpar, Boendesprinkler samt Sprinklertankar. R-CONgruppen innefattar R-CON AB i Norrköping och Bjurenwall AB i Kolbäck och totalt är det ca 50 anställda mellan båda verksamheterna. Sedan 2017 har R-CONgruppen varit en del av Lagercrantz Group, en teknikkoncern med cirka 70 nischade teknikföretag inom B2B. Koncernen är verksam i nio länder i Nordeuropa, Kina, Indien samt i USA, och har omkring 2 600 anställda. R-CONgruppen befinner sig i en expansiv fas och söker nu en KMA-ansvarig till R-CONs kontor i Norrköping.

Som KMA-ansvarig hos R-CONgruppen kommer du att erbjudas en spännande och självständig roll. Ditt huvudansvar kommer vara att driva och samordna R-CONgruppens kvalitets-, arbets- och miljöarbete och du kommer få goda möjligheter till att forma din egen roll. Tjänsten passar dig med några års erfarenhet inom kvalité och miljö där du fått goda kunskaper inom ISO-standarder. Vi ser även gärna att du är kvalitetsmedveten, självgående och driven som person. Du kommer välkomnas till en platt organisation med högt i tak där du får vara en nyckelspelare från dag ett. Du kommer även erbjudas goda utvecklingsmöjligheter både i din roll och inom bolaget.

Du erbjuds:

 • En tjänst på ett stabilt företag som är på en spännande tillväxtresa.
 • En självständig och kreativ roll där du erbjuds goda möjligheter till att påverka dina arbetsuppgifter.
 • En arbetsplats med korta beslutsvägar och högt i tak där du uppmuntras till egna initiativ.
 • Engagerade kollegor som värderar gott samarbete och gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans, exempelvis att träna eller äta en jullunch utomhus.
 • Stora utvecklingsmöjligheter i din roll och inom bolaget.

Arbetsuppgifter:

Som KMA-ansvarig kommer du att driva och samordna R-CONgruppens kvalitets-, arbets- och miljöarbete. Du kommer, genom samarbete med bolagets produktion och medarbetare ute i projekt, ansvara för att ta fram och utveckla arbetssätt. Det innefattar bland annat att ge verksamheten förutsättningar för att uppfylla lagkrav, att driva arbetet med strategier för hälsa, säkerhet och att följa upp arbetet inom KMA-området gällande mål och nyckeltal. I rollen kommer du även att förse ledningsgruppen med material och beslutsunderlag samt agera rådgivande och vara ett kompetensstöd för hela organisationen. Som KMA-ansvarig kommer du att arbeta i ett tätt samarbete med såväl interna som externa aktörer samt resa till bolaget i Kolbäck några dagar per månad.

R-CONgruppen kommer under året att genomföra ISO-certifiering enligt ISO 9001 och ISO 14001 och som KMA-ansvarig kommer du att driva det arbetet. Du kommer även, i nära samarbete med bolagets ledningsgrupp, att vara ansvarig för arbetet med R-CON-gruppens hållbarhetsrapportering enligt CSRD och driva utveckling till målet att halvera organisationens koldioxidutsläpp.

Vi söker dig som

 • Har några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom kvalité och miljö.
 • Har erfarenhet av ISO-standarder.
 • Har erfarenhet från tillverkande industri.
 • Har goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift.
 • Har B-körkort.

Det är meriterande om du har:

 • Varit med och implementerat ISO-system tidigare.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

R-Contracting AB

Vi utvecklar, tillverkar och levererar produkter inom tre områden: Sprinklerpumpar, Boendesprinkler samt Sprinklertankar. Vi levererar också helhetslösningar anpassade till våra kunder krav, t ex levererar ett helt färdigt pumphus, där vår kund – sprinklerinstallatören – bara kan ansluta vattnet och köra igång. Med drygt 30 år i branschen är vi ett ledande företag inom brandskydd – system som ger ett effektivt skydd av egendom och som räddar liv.

Bli direktrekryterad till R-Contracting AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petra Svensson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102988

Ansök här