My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103454

Tekniker inom säkerhetssystem till Granitor Electro!

Har du ett intresse för att skapa tekniklösningar som främjar en tryggare och säkrare miljö? Vi söker för Granitor Electros räkning en säkerhetstekniker som vill utvecklas tillsammans med företaget. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Granitor Electro Aktiebolag

Plats: Brovägen 13

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, cirka 08-17

Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Här blir du en del av ett väletablerat företag med stark familjekänsla där man tydligt märker av gemenskap, sammanhållning och trivsel. Det finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter samtidigt som du erbjuds varierade arbetsuppgifter och en långsiktig trygghet inom företaget.

Granitor Electro är en certifierad anläggarfirma för inbrottslarm, brandlarm, CCTV samt cybersäkerhet. De har dessutom ett flertal behöriga ingenjörer runt hela Sverige som är redo att stötta dig i din utveckling som tekniker. För att komma in i rollen på bästa sätt kommer du få en introduktion samt erbjudas möjligheter till personlig utveckling och fortbildning inom ett växande segment där det händer mycket.

På avdelningen är de totalt 25 medarbetare och du kommer vara i gott sällskap av projektledare, säljare, ingenjörer och andra tekniker. Om du strävar efter en självständig roll med fokus på kunden och samtidigt värdesätter att vara en del av ett team där samarbete står i centrum - då kan rollen som tekniker vara helt rätt för dig!

Arbetsuppgifter

 • Ditt arbete kommer att vara mångsidigt och omfatta allt från planering och installation till driftsättning, felsökning och dokumentation
 • Nyinstallationer och service inom inbrottslarm, passersystem, brandlarm och CCTV
 • Kunder och anläggningar du kommer arbeta med finns inom bland annat industrier, offentliga verksamheter eller retailbolag
 • Du kommer delta i eftermarknadsarbete, service och instruera kunder

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av självständigt arbete med installation, driftsättning och service av säkerhetsanläggningar
 • Har en utbildning inom el, teknik eller IT samt grundläggande kunskaper kring el eller svagström
 • Pratar och skriver obehindrat på svenska i såväl tal som skrift samt har goda kunskaper i engelska då arbetsuppgifterna kräver det
 • Har B-körkort då du reser i tjänst för att utföra uppdrag hos kunder

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Flexibel

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Eftersom Granitor Electro är ett säkerhetsföretag kommer utdrag ur belastningsregistret begäras innan anställning.

Granitor Electro Aktiebolag

Här kan du läsa mer om Granitor.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ingrid Hammarstrand eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gav01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103454

Ansök här