My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103537

Teknikintresserad och vill utvecklas inom CNC? Wenmec i Laxå söker dig!

Wenmec

Kommer du direkt från ett teknikinriktat program på gymnasiet eller besitter praktisk erfarenhet inom teknik? Wenmec i Laxå söker en junior talang som är redo att kickstarta karriären som CNC-operatör. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Wenmec

Plats: Laxå

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Wenmec i Laxå tillverkar detaljer (dvs komponenter) åt sina världsledande kunder inom industrin. Som CNC-operatör ser du till att tillverkningen sker med mycket hög noggrannhet och kvalitet. Du ansvarar för att starta tillverkningsprocessen av detaljerna med de rätta verktygen och noggrant kontrollera att tillverkningen följer instruktioner och ritningar. Du kommer att arbeta med svarvning, fräsning och slipning av detaljer i olika material som t.ex. stål, koppar och aluminium. För att du ska känna dig trygg i rollen kommer du få en gedigen introduktion i arbetsuppgifter och maskiner där det kan ta upp till mellan 6-12 månader att bli fullärd inom en maskin innan du går vidare och lär dig nästa.

Du erbjuds

 • Fokus på lärande och utveckling genom en gedigen introduktion med tilldelad handledare.
 • Utbildningar som ger goda utvecklingsmöjligheter att växa inom befintlig roll eller inom företaget.
 • Bli en del av ett team som har fokus på samarbete och som stöttar varandra i det dagliga arbetet i produktionen.
 • Ett stort fokus på välmående och friskvård med t.ex. gemensamma promenader varje onsdag.

Arbetsuppgifter

 • Ställa in och förbereda CNC-maskiner för tillverkning genom att montera och justera verktyg och kontrollera maskinens inställningar.
 • Utföra svarvning eller fräsning för att forma och bearbeta råmaterial till färdiga detaljer.
 • Läsa av ritningar och instruktioner för att säkerställa att komponenter levereras enligt specifikationerna.

Vi söker dig som

 • Har ett stort intresse för teknik, mekanik eller industri, samt har en ambition och vilja att bli CNC-operatör.
 • Har minst en gymnasieutbildning med teknikinriktning, som t.ex. industriteknik, fordonsutbildning eller liknande som kan anses likvärdigt, alternativt att du har arbetserfarenhet/praktiskt erfarenhet av att arbeta inom teknik.
 • Talar och skriver svenska obehindrat
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med CNC-maskiner, inom fräs och svarv. Det är också positivt om du har en eftergymnasial utbildning med CNC-inriktning.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Det här är ett konsultuppdrag på 6 månader med ambitionen att bli överrekryterad, förutsatt att samarbetet fungerat bra.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Wenmec

Wenmec tillverkar detaljer till avancerade produktioner till en rad spännande kunder inom industrin. Hos Wenmec får du möjlighet att arbeta med komplexa uppgifter, samtidigt som du kan lita på stöttning och handledning från dina kollegor. Wenmec investerar i sina medarbetare genom utbildningar och många av företagets nuvarande chefer började sin karriär på produktionen vilket visar på de goda utvecklingsmöjligheter som finns för den som är intresserad och driven. Läs mer om Wenmec här

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Stina Hed eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103537

Ansök här