My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103051

Underhållsingenjör till OKG i Oskarshamn!

OKG Aktiebolag

Nu söker vi på Academic Work för kunds räkning en underhållsingenjör för ett långsiktigt uppdrag i Oskarshamn! Vi tror att du drivs av noggrannhet och kvalitet, har ett intresse för teknik och mekaniskt underhåll samt tycker om att arbeta i goda samarbeten. Kanske är du nyexaminerad inom sjöfart, maskin eller underhåll? Sök idag, vi jobbar med löpande urval!

Ansök här

Företag: OKG Aktiebolag

Plats: Oskarshamn

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Academic Work söker i samarbete med OKG en underhållsingenjör till kärnkraftverket i Oskarshamn. OKG är ett kärnkraftsbolag inom Uniper. Företagets fossilfria elproduktion bidrar till elförsörjningen och motverkar också den globala uppvärmningen. På anläggningen i Oskarshamn är det nu 600 anställda där många har varit anställda en längre tid vilket är ett tydligt kvitto på trivsel. Hos OKG finns det flera exempel på hur specialister, projektledare och chefer har växt fram genom OKG ledarskapsprogram. En annan satsning de gjort för sina unga medarbetare är ett program som kallas Young Generation. Det är ett program som man söker och under programmet arbetar man tillsammans med kollegor från kärnkraftsbranschen och genomför grupparbeten på valt ämne, deltar i seminarier och studiebesök. Detta ger chansen till kompetensspridning och ett eget nätverk inom kärnkraftsbranschen

I rollen som underhållsingenjör tillhör du underhållsavdelningen och i din arbetsgrupp kommer du mötas av 20 stycken kollegor där hälften är tekniker och hälften underhållsingenjörer. Denna roll som underhållsingenjör beskrivs som "en bred roll som är långt ifrån monoton" och du är ofta spindeln i nätet vid projekt och andra insatser som görs i anläggningen. I stort kommer du arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll men också anläggningsändringar och underhållsåtgärder.

Du erbjuds Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs gärna mer om vårt konsulterbjudande!

Arbetsuppgifter

 • Medverka i driftmöten där analys och plan görs gällande driftläge och arbetsfördelning
 • Felsökning och återställning av system
 • Planera och genomföra förebyggande underhåll
 • Analysera och dokumentera underhållsinsatser i IFS, OKG:s underhållssystem
 • Driva underhållsåtgärder och delta i projekt som underhållsrepresentant

Vi söker dig som

 • Har en avklarad ingenjörsexamen. Med fördel inom maskin, drift eller sjöfart.
 • Har ett tekniskt intresse och som gillar att arbeta med flera kontaktytor
 • Behärskar det svenska och engelska språket

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av tekniskt arbete. Kan vara både från hobbys och tidigare arbetslivserfarenheter.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Kommunikativ

Personerna som arbetar på OKG:s kärnkraftverk måste genomgå drogtest, läkarundersökning och säkerhetskontroll.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Gina Piel eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103051

Ansök här