My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102667

Utesäljare till Litex Sverige AB

Litex Sverige AB

Är du i början av din karriär som utesäljare inom B2B och älskar att stänga affärer? Litex Sverige växer och nu söker de en utesäljare som vill växa med dem. Här arbetar du med företagskunder genom hela kundresan, över hela Sverige med Stockholm som utgångspunkt. Om du söker din nästa utmaning som utesäljare, så läs vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Litex Sverige AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Litex startade i Norge 2000 och är idag en av de största aktörerna på membransystem för våtrum. De är en helhetsleverantör áv tätskikssystem till våtrum och har utvecklat en egen unik tätskiksskiva som ersätter traditionella metoder som gips och membranduk. De startade upp i Sverige under 2022 och under september 2023 etablerades samarbetet med deras första återförsäljare.

I den här rollen kommer du arbeta tillsammans med Country Manager för att skapa rätt förutsättningar och varumärkeskännedom för Litex Sverige. Tjänsten innebär nykundsbearbetning av företagskunder där du får möjlighet att resa runt i Sverige, och kan räkna med ungefär en hotellnatt i veckan.

Du kommer bland annat att ansvara för direkt och indirekt försäljning av Litex tätskiktssystem mot hela värdekedjan, det vill säga: byggherrar, arkitekter och entreprenörer med flera.

Du erbjuds

 • Möjlighet att vara med på Litex tillväxtresa i Sverige
 • Frihet att planera och utföra ditt arbete såsom du önskar och anser blir mest värdeskapande
 • Goda utvecklingsmöjligheter i takt med att företaget växer i Sverige

Arbetsuppgifter

 • Nykundsbearbetning och uppsökande försäljning över telefon och mail
 • Genomfära fysiska och digitala kundbesök med potentiella kunder för att säkerställa att aktuell kundportfölj hanteras på bästa möjliga vis
 • Delta på relevanta mässor och event
 • Löpande genomföra konkurrensbevakning

Vi söker dig som

 • Har god arbetslivserfarenhet av teknisk B2B försäljning och av arbete med nykundsbearbetning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, och goda kunskaper i engelska i tal och skrift, då båda språken används i ditt arbete
 • Har B-körkort, då resor ingår i tjänsten

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet från B2B försäljning inom byggbranschen
 • Avslutad eftergymnasial utbildning inom exempelvis Business Management, ekonomi eller ingenjör

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Nätverkande
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Litex Sverige AB

Litex bryter det traditionella sättet att bygga badrum. Litex tätskiktssystem är utvecklat att underlätta för utföraren. Deras system bidrar till ökad effektivitet, ökad lönsamhet samt förbättrad arbetsmiljö för utföraren. Under de kommande åren planerar Litex att ta betydande marknadsandelar på den svenska marknaden. Arbetet är påbörjad och det finns en tydlig strategi, målmedvetenhet och fokus för att uppnå detta!

Bli direktrekryterad till Litex Sverige AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Catharina Alm eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102667

Ansök här