My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102935

Utvecklingsingenjör med inriktning mot el/energi

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Nyexaminerad ingenjör, SE HIT! Toyota söker nu dig är i startskottet av din karriär och som vill arbeta med teknik i toppklass. I rollen som utvecklingsingenjör kommer du få vara med från ax till limpa och du kommer ta del i ett team med seniora kollegor som utgör en perfekt miljö för dig som vill ta din kompetens till nästa nivå!

Ansök här

Företag: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Plats: Mjölby

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

På anläggningen i Mjölby är det 3000 anställda som arbetar med materialhantering från idé och utveckling till färdiga fordon. Vi erbjuder allt från traditionella handtruckar till moderna, självkörande fordon och banbrytande energilösningar.

Utöver att erbjuda teknik i världsklass är Toyota också en modern arbetsplats som värnar om sina medarbetares utveckling och hälsa. Ett exempel på detta är deras anläggning i Mjölby, där det finns både restaurang och gym. För professionell utveckling finns det en tydlig onboarding-process och ett brett utbud av interna utvecklingsmöjligheter och kollegor som mer än gärna delar med sig av sin kunskap.

Som utvecklingsingenjör kommer du att arbeta i projektform och samarbeta nära ditt team. Ditt team består av både erfarna och nyutbildade medarbetare, vilket skapar en miljö för en givande utbyte av kunskap och erfarenhet. Arbetsuppgifterna kommer skifta beroende på vart i projekten man befinner sig men det kan exempelvis vara packningsanalyser av komponenter och kablage, rita kretsscheman och kabeldragning.

Du erbjuds Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs gärna mer om vårt konsulterbjudande!

Arbetsuppgifter

 • Modellering i Catia V5
 • Framtagning av tillverkningsunderlag
 • Verifiering av färdig prototyp

Vi söker dig som

 • Har en avklarad ingenjörsexamen
 • Har goda kommunikationsfärdigheter i både Svenska och Engelska
 • Finner glädje i att arbeta i grupp

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av att arbeta i Catia V5 och SEE Electrical Expert
 • Tidigare erfarenhet av elkonstruktion Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Felix Fransson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102935

Ansök här