My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103277

Varuplockare till Coop i västra Värmland!

Coop Värmland Ekonomisk förening

Vi söker nu deltidspersonal som vill arbeta som varuplockare i Coopbutiker i västra Värmland. Vi letar efter flexibla och serviceinriktade personer som tycker det låter roligt att jobba extra i butik. Är du den vi söker? Tveka inte - sök redan idag!

Ansök här

Företag: Coop Värmland Ekonomisk förening

Plats: Arvika med omnejd

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som varuplockare kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för butik, med fokus på att plocka och packa varor. Ditt ansvar är att säkerställa att varorna blir korrekt plockade och packade, fronta och hålla det snyggt i butiken. Du kommer också bli erbjuden en introduktion där du blir upplärd för kassahanteringen.

Vi söker nu någon som kan arbeta i västra Värmland, vilken innefattar området kring Arvika och Charlottenberg. Därför behöver du som söker ha möjlighet att kunna ta dig till butiker i båda områdena för att vara aktuell för tjänsten.

Arbetsuppgifter

 • Plocka och packa upp varor
 • Kassahantering
 • Vara behjälplig mot kunder

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper i svenska
 • Har en annan huvudsaklig sysselsättning. Detta behöver kunna styrkas med exempelvis registreringsbevis för studier eller anställningsavtal
 • Har B-körkort och tillgång till egen bil för att kunna åka till butik med behov
 • Inte har eller haft anställning i konkurrerande verksamhet

Det är meriterande om du har

 • Arbetat i butik tidigare

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Anpassningsbar
 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Coop Värmland Ekonomisk förening

Coop Värmland är en kooperativ förening som ägs och drivs av 160 000 medlemmar. Huvudkontoret är beläget i Karlstad och det finns ett 60-tal butiker runtom i Värmland. Totalt är det cirka 1000 personer som arbetar tillsammans för att vara den goda kraften i värmländsk dagligvaruhandel. Hos Coop Värmland står service och matglädje i fokus där samtliga medarbetare får möjlighet att växa.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103277

Ansök här