My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102324

Vill du vara med och utveckla framtidens truckar hos Toyota?

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Har du en teknisk högskoleexamen och vill vara med och forma morgondagens truckar? Är du även kvalitets- och samarbetsinriktad samt gillar att blanda teoretisk och praktisk kunskap i ditt arbete? Då har du nu chansen att bli en del av Toyota Material Handling Sweden som provningsingenjör. Som provningsingenjör kommer du vara med och säkerställa att Toyotas truckkonstruktioner uppfyller alla krav som ställs på dem. Du kommer att få arbeta med både nyutvecklingsprojekt och med optimeringsuppdrag av befintliga maskiner och även få genomföra fältmätningar ute hos kund. Du kommer erbjudas goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och välkomnas till ett härligt team med mycket kompetens. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Plats: Mjölby

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

På Toyotas site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering, från utvecklingskoncept till producerat fordon. Bolagets produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Nu söker vi på Academic Work en provningsingenjör som vill vara med och utveckla framtidens teknik hos Toyota!

Som provningsingenjör säkerställer du att Toyotas truckkonstruktioner uppfyller alla krav som ställs på dem. Detta gör du exempelvis genom att utföra tester, samla in data, analysera materialet och skriva rapporter. I rollen kommer du att få arbeta med Toyotas hela produktsortimentet, från handtruckar till större lagertruckar med lyftkapacitet över 16 meter. Du kommer arbeta både i nyutvecklingsprojekt och med optimeringsuppdrag av befintliga maskiner samt specialbeställda truckar. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och bestå av både teoretiska och praktiska uppgifter. Du kommer samarbeta nära andra provningsingenjörer och kollegor i ett sammansvetsat team där samtliga medarbetare strävar efter en god stämning. Du kommer även erbjudas goda utvecklingsmöjligheter både i din roll och inom bolaget.

Som provningsingejör hos Toyota kommer du spela en viktig roll i produktutvecklingsprocessen och ha stort inflytande på produktens kvalité och framtida utveckling.

Du erbjuds:

 • Möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom den tekniska utvecklingen av truckar.
 • En tjänst på ett stort och tryggt bolag där du erbjuds goda möjligheter att utvecklas i din roll och att göra karriär inom bolaget.
 • En spännande roll där du får variera mellan praktiska och teoretiska arbetsuppgifter.
 • En roll med stort fokus på problemlösning och analys där du får grotta ner dig och komma med lösningar på problem.
 • Möjligheten att bli en del av ett härligt och engagerat team där du får utbyta erfarenheter med erfarna kollegor inom branschen.
 • En roll där du får vara med och forma nästa generation av Toyotas produkter och sätta kvalitetsnivån på dessa.
 • Generösa förmåner och trygga anställningsvillkor.

Arbetsuppgifter

 • Provning mot funktionskrav och norm/lagkrav.
 • Livslängdsprovning av komponenter och delsystem.
 • Fältmätningar ute hos kund.
 • Felsökning och problemlösning.
 • Utformning av automatiserade provningsriggar samt dess styrsystem.
 • Utveckling av provmetoder och angreppssätt.
 • Analys och dokumentation av mätdata och resultat.
 • Diverse service och underhåll.

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjörs- eller högskoleutbildning med teknisk inriktning, exempelvis inom maskinteknik, alternativt något års relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikområdet.
 • Har erfarenhet av att arbeta i ett 3D konstruktionsprogram, gärna Catia.
 • Är tekniskt nyfiken och besitter ett intresse för att praktiskt mecka och skruva på produkter.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

 • Kunskap inom PLC-programmering.
 • Kunskap inom dataanalys och programmet imc FAMOS.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Driven med hög ansvarskänsla
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Bli direktrekryterad till Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petra Svensson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102324

Ansök här