Bemanning Juridik

Behovet av juridisk kompetens inom ett företag kan variera mycket. Det kan handla om allt från arbetstoppar och organisationsförändringar till lagförändringar och nyintroducerade regler som leder till ett behov av processförändringar. När kompetensbehovet skiftar och ditt företag behöver nya medarbetare för juridiska tjänster så hjälper vi på Academic Work dig med bemanning. Kontakta oss idag så tar vi fram en lösning skräddarsydd efter dina behov!

Bemanning inom juridik? – Vi hjälper dig!

Vi hjälper dig med bemanning inom juridik

Juridisk expertis av exempelvis en jurist eller advokat krävs på många håll inom ett företag. Ofta specifikt på inköps-, kontrakts- och finansavdelningar. Academic Work är ett bemanningsföretag som är experter på young professionals- studenter och akademiker i början av sina karriärer som hjälper dig att hitta en student eller nyexaminerad jurist till ditt företag. Ett bemanningsföretag inom juridik är ett utmärkt alternativ om ditt företag har ett kortsiktigt personalbehov eller om du vill börja med att hyra in kompetens för att sedan rekrytera över personen.

Vi hjälper även till med bemanning inom ekonomi och bemanning inom inköp!

Ska du välja rekrytering eller bemanning inom juridik?

Beroende på hur ditt företags personalbehov ser ut så har du två alternativ: Rekrytering eller Bemanning.

Väljer du rekrytering så arbetar du tillsammans med oss på Academic Work för att skapa en kravprofil för tjänsten, och sedan sköter vi rekryteringsprocessen ända fram till anställning. Vår rekryteringsprocess är kvalitetssäkrad och vi påbörjar alltid en ny process för varje enskilt uppdrag, det innebär också att vi marknadsför varje uppdrag i vårt stora digitala nätverk. Rekrytering inom juridik passar bra för dig som har ett långsiktigt personalbehov.


Bemanning är ett flexibelt alternativ för dig med ett skiftande kompetensbehov. Vid exempelvis arbetstoppar, anställningsstopp eller vikariebehov kan du beroende på hur ditt behov ser ut välja att hyra in en konsult på hel- eller deltid. Med bemanning inom juridik tar vi på Academic Work hand om löneutbetalning, tidrapporter och andra administrativa uppgifter. Det innebär att du får tid att fokusera mer på ditt företags kärnverksamhet och mindre på pappersarbete.

Tre anledningar att välja Academic Work för din bemanning

  • Fantastisk personal skapar fantastiska företag. Våra rekryteringskonsulter är drivna, ambitiösa och kunniga och gör alltid sitt yttersta för att du som kund ska vara hundra procent nöjd. Det är på grund av våra medarbetare som Academic Work har haft nöjdast kunder i branschen sedan 2011.

  • Vi är experter på young professionals – studenter och akademiker i början på karriären. Det är en målgrupp det är viktigt att ha ögonen på för den som vill hitta framtidens kompetens i olika branscher.

  • Academic Work har ett unikt nätverk av arbetssökande. Vi arbetar med marknadsföring och evenemang nära högskolor och universitet och har sedan starten byggt upp en stark relation med young professionals som målgrupp.

Tipsa en vän!