Rekrytering Inköp

Inköp och ekonomi är en viktig funktion inom många företag. Vi hjälper dig med det vi är allra bäst på – rekrytering. Våra erfarna rekryteringskonsulter gör alltid sitt yttersta för att tillsätta rätt person på rätt plats. Som bemannings- och rekryteringsföretag hjälper vi dig hitta den medarbetare du söker inom inköp.

Kontakta oss för rekrytering inom inköp

Hur fungerar rekrytering för inköp med Academic Work?

Vi är ett rekryteringsföretag som hjälper dig att hitta rätt inköpare och som får rekryteringsprocessen att gå så smidigt som möjligt. Tillsammans med en rekryteringskonsult skapar du en profil där du anger vilka kompetenser du söker för tjänsten inom ekonomi och inköp. Sedan sköter vi allt: Vi skriver annonsen, ringer upp relevanta sökande, anordnar intervjuer och presenterar den bästa kandidaten för dig. Om du är nöjd med kandidaten skriver ni kontrakt, och vips har du en ny medarbetare inom inköp!

Är du osäker på kompetensbehovet? Vi hjälper dig även med bemanning inom inköp, eller läs mer om det vi kallar Hyr först, rekrytera sen.

Marknaden blir allt mer krävande, och vi blir bättre!

Idag är konkurrensen för de bästa och mest kvalificerade medarbetarna hård. För arbetsgivare är det avgörande att hitta rätt person med rätt kompetens till rätt tjänst. På Academic Work är vi experter på young professionals. Det är den målgrupp vi ser som framtiden för många företag. Vi ger dig tillgång till ett stort nätverk av arbetssökande och arbetar aktivt för att hitta rätt kandidat till dig inom inköp.

Några tjänster vi har hjälpt andra företag att rekrytera till inom inköp:

  • Inköpssamordnare
  • Strategisk inköpare
  • Inköpsassistent
  • Operativ inköpare
  • Global projektinköpare

Vilka tjänster inom inköp rekryterar vi till?

Vi har lång erfarenhet som bemmanings- och rekryteringsföretag och har kunskap om många olika kompetensområden inom ekonomi, och inköp är ett av dem.

Tipsa en vän!