Rekrytera personal

”AW Instajobs hjälper oss vara driftsäkra”

När och varför använder man AW Instajobs? Vi frågade en av AW Instajobs flitigare användare, Elin Rundqvist. Hon arbetar som platschef på The Park och har använt AW Instajobs sedan 2017. Varför? Jo, för att hon tack vare AW Instajobs kan få back up på plats inom 2 timmar och lösa sina personalbehov snabbt och smidigt! Ta del av intervjun med Elin nedan.

Berätta om The Park.

The Park grundades 2004 då det lite ofrivilligt blev en co-working space. Vår ägare hade vid tidpunkten en digital byrå och satte sig i för stora lokaler eftersom han hade ambitioner att växa. För att lokalen inte skulle eka tom hyrde han ut kontorsplatser. The Park var med andra ord något som växte fram organiskt och med tiden blev ett bolag och en affärsidé med kontor, eventytor och konferensrum. Idag är vi 20 personer som jobbar på The Park, med kontor på 3 adresser. På en vanlig dag kan vi ha runt 600 personer som rör sig i våra lokaler. Vi ansvarar då för all service på kontoret. Det rör sig om allt ifrån till att ha ett trevligt bemötande och se till att medlemmar och gäster har det bra, till att hantera post, duka upp lunch eller anordna after work.

Varför började ni använda AW Instajobs?

Vi har använt oss av AW Instajobs i åtminstone 3 år. Det skulle inte förvåna mig om vi använt dem så länge det funnits! AW Instajobs hjälper oss vara driftsäkra. För att hålla hög servicenivå måste vi ha bra personal på plats. Även om vi tar in extrapersonal som bara kokar en kanna kaffe är det värdefullt för oss eftersom det ger mervärde till våra gäster och medlemmar.

Vilka tillfällen har ni tagit hjälp av instajobbare?

Vi tar hjälp med alla uppgifter vi själva inte hinner eller av någon anledning inte kan göra. AW Instajobs är den perfekta resursen när vi är kort om personal och till exempel behöver någon som kan täcka upp akut i vår reception eller behöver back up vid större konferenser och event. Största anledningen till att vi använder oss av just AW Instajobs är för att det går så himla snabbt och smidigt. Man märker ofta inte om man är sjuk förrän på morgonen när man vaknar upp och då behöver vi hitta en bra lösning snabbt. Med AW Instajobs kan vi få en person på plats inom 2 timmar – vilket är magiskt.

Hyr in extrapersonal snabbt och bara när du behöver.

Ta hjälp av AW Instajobs

Berätta om en situation när ni tagit in en instajobbare.

Vi var lite korta om personal i höstas och behövde därför någon som kunde täcka upp flera dagar i rad. Då var det guld värt att kunna ta hjälp av AW Instajobs. Att instajobbaren dessutom var en grymt driven tjej som tog många egna initiativ och stort eget ansvar gjorde att jag kände mig helt trygg med att lämna över arbetsuppgifter en längre tid. Det betyder så mycket när man får in personal som tycker det är kul att jobba och är på tårna, det är också vad jag tycker att AW Instajobs hittills alltid lyckats leverera.

Hur lång tid har det tagit för er att hitta rätt instajobbare?

När jag har haft riktigt tur så har en instajobbare varit på plats inom 30 minuter, annars inom en timme. Får jag veta att någon är sjuk vid klockan 7 har jag i de absolut flesta fall någon på plats från AW Instajobs till halv 9!

Hade du några fördomar innan du började använda AW Instajobs?

I så fall har det blivit så överbevisade att jag inte ens minns dem! AW Instajobs fortsätter vara en pålitlig resurs för oss och jag ser ingen anledning till att inte fortsätta – jag ser inga negativa delar. Jag får dessutom bra support av AW Instajobs. Om jag mot förmodan inte får in någon, är de alltid hjälpsamma och kommer med tips och lösningar.

Med i intervjun


Namn: Elin Rundqvist

Yrke: Site manager på The Park på Hälsingegatan

Hyrt in instajobbare: 56 slutförda jobb 2017-2019

Läs mer om The Park

enter image description here

Hitta och anlita extrapersonal med kort varsel

Ibland är det bråttom. Vill du kunna hyra in deltidspersonal så fort du behöver? Med AW Instajobs får du tillgång till personal inom bland annat service, administration och butik. Med bara några få klick berättar du vad du behöver hjälp med och vilken dag du behöver hjälp. Du väljer själv när och vem du vill anlita för jobbet. Allt via AW Instajobs-appen.

Skaffa AW Instajobs
Tipsa en vän!