Skandia Accelerate

Skandia Accelerate är ett program som pågår under 6 månader för att ge dig bästa möjliga start på din karriär. I rollen kommer du att få varva självständigt arbete med teamarbete och gemensamma programteman. Det ger dig en helhetsbild över Skandias affär och verksamheter - samtidigt som du kan fokusera på din roll och vad som krävs i just ditt uppdrag. Detta kommer att ge dig ett rejält försprång i din fortsatta utveckling.

Sök till Scandia Accelerate

Om Skandia Accelerate

Skandia Accelerate är en programsatsning som vänder sig till dig som är ambitiös och knappt kan vänta på att få komma ut i arbetslivet och omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Eftersom det inte alltid är så lätt att vara ny, får du här chansen att ta dig an utmaningarna tillsammans med andra deltagare. På så sätt kan du snabbt utvecklas och komma in i din nya roll– samtidigt som du skaffar ett brett kontaktnät över hela organisationen.

Egenskaper vi gillar är engagemang, mod och vilja att utveckla både dig själv, dina kollegor och vår affär. Vi vet att de som redan jobbar här inte sitter inne med alla svaren. Du kan nog lära oss ett och annat– och förhoppningsvis kan vi göra detsamma för dig. Vi vill att du ska våga fråga, göra misstag, lära dig nya saker och framförallt ha roligt på vägen!

Det här får du via Skandia Accelerate

  • En särskilt utvald mentor att passa dig och dina behov
  • Fördjupa dig i Skandias affär och produkter genom gemensamma programteman
  • Besöka våra kontor runt om i landet
  • Ett brett nätverk

Casearbete

Skandia Accelerate avslutas med ett casearbete där du får dra nytta av det du har lärt dig under tiden hos oss. Detta samtidigt som vi vill ta del av dina nya tankar och idéer för Skandias fortsatta utveckling!

Om Skandia

Skandia är en av Sveriges största bank- och försäkringskoncerner. Vi erbjuder sparande, försäkringar för hälsa och trygghet, banktjänster och rådgivning. Med en stark tradition av pionjärsanda, produktutveckling och samhällsengagemang har vi i drygt 160 år arbetat med att förebygga och förutse risker. På så sätt har vi kunnat ge människor ekonomisk trygghet i livets olika skeden.

Vi är ett bolag som vet att pengar är viktigt, men att det också kommer med ett ansvar. Genom att verka i skärningspunkten mellan näringsliv och samhälle bidrar vi till ett mer hållbart samhälle, samtidigt som vi skapar värde för kunderna.

600 miljarder är det ungefärliga kapitalet vi förvaltar. Bland annat har vi investerat nästan 40 miljarder kronor i onoterade bolag.

50 % har vi sänkt sjukskrivningstalen hos våra kundföretag. Det gav oss som enda svenska bolag plats 20 på Fortune Magazine’s lista över företag som förändrar världen.

226 är antalet medarbetare som valde att börja hos oss under förra året, nu hoppas vi att du vill bli en av dem!

Läs mer om Skandia

Möt tidigare deltagare

2017 startade Skandia sin nya satsning på nyexaminerade akademiker. Programmet fick namnet ”Skandia Accelerate”. Målet var att anställa juniora medarbetare med driv och engagemang som i snabb takt får möjlighet att lära sig om Skandia som företag. Möt tidigare deltagare nedan.

Läs mer

Sök till programmet

På Skandia Accelerate kommer du få möjlighet till en egen mentor samt stöttning genom hela programmet - perfekt för dig som vill få en bra start på din karriär inom bank och försäkring! Vill du vara med?

Sök till Skandia Accelerate
Tipsa en vän!