My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103401

Orderplockare under sommaren hos FIBE!

FIBE AB

Är du på jakt efter det perfekta sommarjobbet? Trivs du dessutom med att arbeta med orderplock och i ett mindre team? Då kan tjänsten som orderplockare hos sportfiskeföretaget FIBE vara något för dig! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta heltid från mitten av maj till början av augusti och som har en god förmåga att ta ansvar och hjälpa till där det behövs. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Ansök här

Företag: FIBE AB

Plats: Kungsängen

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Heltid

Startdatum: 20 maj

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

FIBE är ett företag beläget i Kungsängen och erbjuder produkter inom framförallt sportfiske. Deras kunder är främst företag och butiker i Sverige men de exporterar också till andra länder i Norden, framförallt Norge och Finland. Under majmånad kickar sommarfiskesäsongen igång och det är då deras lagerverksamhet blir mer intensiv kopplat till orderplock och paketering. Med anledning av det söker vi nu för FIBEs räkning en orderplockare som mellan 20 maj till 31 juli har möjlighet att arbeta heltid i deras lager. Arbetstiderna är måndag till torsdag mellan kl. 07.00-17.45 vilket innebär att man i stället är ledig fredag till söndag.

Medarbetarna på FIBE är ett sammansvetsat team på fyra personer med en bra gemenskap och nära sammanhållning. Vi söker därför dig som trivs med att arbeta i en mindre grupp och som har en flexibel och prestigelös attityd när det gäller att hjälpa till där det behövs.

Du erbjuds

 • Ett roligt sommarjobb inom orderplock
 • Ett arbetsschema som möjliggör långhelger från fredag till söndag
 • Erfarenheter inom orderplock och paketering

Arbetsuppgifter

 • Plocka ordrar
 • Paketera varor som ska skickas ut till kund
 • Säkerställa att lagret är snyggt och i ordning
 • Hjälpa kollegor med andra uppgifter som dyker upp under arbetets gång

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då i princip all kommunikation sker på svenska
 • Kan hantera tunga lyft
 • Har möjlighet att arbeta heltid från mitten av maj till början av augusti, samt kan ta dig smidigt till lagret som ligger i Kungsängen
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet

Det är meriterande om du har

 • Har erfarenhet av orderplock och paketering
 • Har erfarenhet av att jobba i ett mindre team

Som person lägger vi stor vikt vid att du är ansvarstagande, besitter en personlig mognad och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att hjälpa till där det behövs och är van vid att arbeta effektivt och noggrant.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vianne Caroan eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103401

Ansök här