Bemanning & rekrytering: Testare

Innan nya datasystem når marknaden behöver någon testa så allt fungerar som det ska. En testares roll innebär att kontrollera, testa och ge feedback på nya system och applikationer. I takt med att datasystem blir allt mer komplexa blir en testares roll allt viktigare. Vi hjälper ert företag hitta bästa möjliga testare så att ni kan fortsätta utvecklas med rätt kompetens!

Kontakta oss!

Testare med rätt IT-kompetens

Som testare är det viktigt att kunna förstå hur användare tänker och agerar för att kunna testa system på rätt sätt. Testaren ska upptäcka buggar och andra brister och arbetsuppgifterna innebär såväl planering som ledning. Tjänsten som testare kräver en skicklig person med rätt kompetens inom området, något som kan vara en utmaning att hitta på dagens konkurrenssatta IT-marknad. Academic Work är ett erfaret bemannings- och rekryteringsföretag och IT är ett av våra största kompetensområde. Beroende på hur ert behov ser ut så hjälper vi er med bemanning eller rekrytering av en testare med den kompetens som just ni söker.

Vi bemannar och rekryterare även webbutvecklare!

Varför välja Academic Work?

Våra rekryterare är experter inom olika kompetensområden, det innebär att de vet precis vad de ska leta efter när de genomför en rekryteringsprocess. Vi garanterar en kvalitetssäkrad process som ger er trygghet att rätt person för tjänsten presenteras. En annan fördel ni som företag får ta del av när ni samarbetar med oss är vårt unika nätverk av kandidater. Vi har ett stort nätverk av young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi har sedan start fokuserat på målgruppen och byggt en nära relation med dem under våra många år i branschen.

Läs mer om young professionals och varför de är viktiga för utveckling av företag.

Skillnaden mellan bemanning och rekrytering

Personalbehov kan variera och se olika ut. Vi hjälper företag med både bemanning och rekrytering och skräddarsyr tjänsten så att den täcker just ert kompetensbehov. Bemanning är en flexibel och kostnadseffektiv lösning vid ett kortsiktigt personalbehov. Vi hjälper er med hela rekryteringsprocessen och sedan anställs kandidaten av Academic Work, och ni hyr in konsulten efter behov. Rekrytering skapar möjligheten för er att få experthjälp genom hela rekryteringsprocessen. Kandidaten anställs direkt hos er och ni får en långsiktig lösning på ert personalbehov. Vi hjälper er så att ni får rätt person på rätt plats, när ni behöver det.

Kontakta oss för att hitta er nästa mjukvarutestare eller systemtestare!

Tipsa en vän!