Bemanning & rekrytering: Automationsingenjör

Produktion som blir allt mer automatiserad och industrirobotar som blir allt mer välutvecklade kräver skickliga ingenjörer. Vi hjälper er att hitta rätt kompetens snabbt och smidigt. Vi har lång erfarenhet i bemannings- och rekryteringsbranschen och rekryterare som är experter på tekniska tjänster. Kontakta oss så tar vi fram en lösning skräddarsydd efter era behov!

Kontakta oss!

Konkurrens om de bästa automationsingenjörerna

En automationsingenjör har ofta stort ansvar på arbetsplatsen. Automatiskt styrda anläggningar och robotar behöver utvecklas, programmeras och underhållas. Automationsingenjören bör ha kunskap om hur man lokaliserar fel och åtgärdar dem, kunna använda mätinstrument för el-mätningar och ta fram nya tekniska lösningar. Det finns många olika vägar en automationsingenjör kan gå, och många företag som konkurrerar om de duktigaste ingenjörerna på marknaden. Vi hjälper er med bemanning och rekrytering inom området. Via oss får ni tillgång till ett stort nätverk av kvalificerade kandidater och hjälp att synas på marknaden.

Bemanning eller rekrytering?

Beroende på hur ert behov ser ut kan bemanning eller rekrytering vara olika effektivt. Bemanning är ett flexibelt sätt att anställa en ny ingenjör till ert företag när behovet är kortsiktigt. Personen blir anställd via Academic Work och ni hyr in konsulten efter behov. Med rekrytering så hjälper vi er hitta rätt person för tjänsten som sedan anställs direkt hos er. Tillsammans skapar vi en kravprofil utifrån vad ni behöver och sedan sköter vi hela rekryteringsprocessen. Vid svårare kravprofiler har vi de resurser som krävs för att hitta rätt kompetens till just ert företag. Vi bemannar och rekryterar även tjänster som mekanikingenjör och maskiningenjör.

Young professionals till ingenjörsyrken

Under våra år i branschen har vi skapat och byggt upp en relation med young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. I och med den höga konkurrensen om de skickligaste ingenjörerna i dagsläget kan det vara svårt att nå ut till rätt kandidater. När ni samarbetar med oss hjälper vi inte bara till med hela rekryteringsprocessen, ni får även tillgång till en unik databas av kandidater. Young professionals sitter på ny kunskap och ett driv som en stor tillgång på många företag. Det är dem som kommer ta över när nästa generation går i pension och vi tror starkt på att de är en viktig investering för framtiden.

Tipsa en vän!