Bemanning & rekrytering: Dokumentationsingenjör

Alla projekt behöver en trygg grund att stå på. Dokumentationsingenjörer hjälper till med det på många olika sätt. Det är dokumentationsingenjörernas uppdrag att strukturera, koordinera och effektivisera rutiner. Medan projekt fortlöper är det viktigt att dokumentationen är korrekt gjord men även att rätt information dokumenteras. Academic Work hjälper er hitta rätt person för uppdraget.

Kontakta oss idag!

Varför välja Academic Work för bemanning eller rekrytering?

Teknisk dokumentation är en administrativ roll som är otroligt viktig för företag. Ordning och reda inom projekt blir svårt att åstadkomma utan en duktig dokumentationsingenjör. Dokumentationsingenjören har kunskap inom det tekniska området och har koll på både dokument, ritningar och instruktioner. Genom att välja Academic Work för er bemanning eller rekrytering får ni hjälp av våra erfarna rekryterare under hela rekryteringsprocessen. Våra rekryteringskonsulter är experter inom sina respektive kompetensområden för att kunna hjälpa er på bästa sätt. Vi går alltid in med stort engagemang och brinner för att hitta rätt person till rätt plats.

Läs mer om hur Academic Work hjälper er med bemanning & rekrytering av ingenjörer.

Bemanning eller rekrytering av dokumentationsingenjör?

Behovet av en dokumentationsingenjör eller teknisk dokumentatör kan se olika ut för olika företag. Vi hjälper dig oavsett om ditt behov är på lång eller kort sikt med antingen bemanning eller rekrytering.

Rekrytering passar bra vid ett långsiktigt personalbehov. Vi hjälper er genom hela rekryteringsprocessen. Det innebär att ni tillsammans med en av våra rekryterare skräddarsyr en kravprofil och sedan sköter vi annonsering, urval och intervjuer. När vi hittat rätt kandidat presenteras kandidaten för er och ni rekryterar personen direkt till ert företag. Med bemanning så ser rekryteringsprocessen likadan ut men kandidaten blir anställd av Academic Work och ni hyr in konsulten efter behov. Bemanning är en mer flexibel lösning som passar ett kortsiktigt personalbehov, vid exempelvis organisationsförändringar, vikariat eller arbetstoppar.

Young Professionals

Vi har sedan starten 1998 fokuserat på målgruppen young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Varför vi tror denna målgrupp är extra viktig för företag är för att det är dem som sitter på den nyaste kunskapen på marknaden och ett mycket stort driv. Deras nyfikenhet driver dem framåt och de kommer att hjälpa ert företag att utvecklas. När nästa generation går i pension kommer young professionals vara dem som tar över. Genom att samarbeta med Academic Work får ni tillgång till och blir sedda i vårt stora nätverk av kandidater vilket kan vara nyckeln till att hitta rätt person.

Tipsa en vän!