Bemanning & rekrytering: Kvalitetsingenjör

En kvalitetsingenjör kan ha många olika uppgifter på ett företag. De kan exempelvis ta fram verktyg och metoder för att på bästa sätt uppnå de mål som är satta eller hjälpa till att förbättra processerna i verksamheten. Det är en viktig uppgift att vara kvalitetsansvarig och kräver en person som är både noggrann och lösningsorienterad. Academic Work har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering och hjälper er hitta rätt person för tjänsten.

Kontakta oss!

Vi hjälper er med bemanning & rekrytering av kvalitetsingenjör

En ökad brist på ingenjörer blir allt tydligare på marknaden idag och företag får allt svårare att hitta rätt kompetens. För att utvecklingen av företag ska fortsätta att ske i rätt takt behövs kvalificerade kvalitetsingenjörer som hjälper till att förbättra produkter och processer. Det kan vara svårt att hitta rätt person till tjänsten som kvalitetsingenjör. Academic Work har arbetat med bemanning och rekrytering under många år och vi har gedigen kunskap inom området. Vi hjälper er genom hela rekryteringsprocessen från kravprofil fram till anställning.

Hitta rätt kvalitetsingenjör med bemanning eller rekrytering

När ni väljer Academic Work får ni experthjälp genom hela rekryteringsprocessen. Vi har en stor ambition att alltid vilja utvecklas och hålla hög kvalitet.

Bemanning är en flexibel lösning vid ett kortsiktigt personalbehov. Vi hjälper er med hela rekryteringsprocessen. Personen blir sedan anställd av Academic Work och ni hyr in konsulten efter ert behov. Rätt tillfälle att hyra in en konsult kan vara vid exempelvis arbetstoppar, anställningsstopp eller vikariebehov. Då ser vi till att ni har rätt person på rätt plats, och ni kan fokusera på företagets kärnverksamhet under tiden.

Rekrytering passar när behovet av personal är långsiktigt. Med vår hjälp och vårt nätverk av young professionals skapar ni möjligheten att nå ut och hitta rätt kandidater för tjänsten. Våra erfarna rekryteringskonsulter besitter kompetens inom våra olika kompetensområden och använder den främsta rekryteringsmetoden på marknaden.

Vi hjälper även till med bemanning & rekrytering av byggingenjörer och arkitekter!

Ett unikt nätverk av young professionals

När ni letar efter nästa person som ska agera som kontrollansvarig eller kvalitetsansvarig är vårt unika nätverk av kandidater till stor fördel. Vi har sedan start byggt upp en relation med young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Young professionals är en målgrupp som sitter på den nyaste kunskapen och ett stort driv som är betydelsefullt för utvecklingen av många företag. Young professionals är en viktig investering för framtiden då det är de som kommer ta över när nästa generation går i pension.

Varje år genomför vi undersökningen YPAI- Young Professional Attraction Index där vi kartlägger vad som är viktigt för young professionals när de ska välja arbetsgivare. Företag kan sedan ta del av resultatet från undersökningen som en hjälp för att bli mer konkurrenskraftiga på marknaden. Läs gärna mer om YPAI!

Tipsa en vän!