Bemanning inom teknik

Behöver du personal inom teknik? Academic Work är en erfaren samarbetspartner och ett bemanningsföretag inom teknik. Sedan starten 1998 har vi arbetat med både ingenjörer och andra tekniska yrkesgrupper. Vi vet att det inom många tekniska områden råder akut brist på kompetens, samtidigt som teknologin går allt snabbare framåt. Våra teknikkunder hittar du inom alla områden, från infrastruktur till energi, elektronik, maskinteknik, mekanik och telekommunikation (telekom). Vi rekryterar allt från civilingenjörer till materialingenjörer, elingenjörer och energitekniker – för att bara nämna några!

Kontakta oss om bemanning inom teknik
1 800
Antalet tillsatta teknikuppdrag i Sverige 2020.
500
Så många rekryterande kunder har vi inom teknikbranschen.
140k
Så många jobb har vi förmedlat sedan starten 1998.

Varför ska du samarbeta med ett bemanningsföretag inom teknik?

Vår bemanningsservice inom teknik kan hjälpa dig, oavsett hur ditt behov ser ut. Behöver du exempelvis deltidspersonal under vissa perioder med ökad beställningsmängd eller efterfrågan? Vill du ha medarbetare till ett specifikt tidsbegränsat projekt eller hitta vikarier för föräldraledighet, sjukskrivning eller annan tjänstledighet? Då kan bemanning vara lösningen för dig!

När du väljer vår bemanningslösning har vi det fulla ansvaret. Inte bara för rekryteringsprocessen, utan även för den administrativa delen av anställningen. Alla kostnader ingår i timlönen, och du betalar bara för de timmar den anställda arbetar. Då blir totalkostnaden lätt att förutspå, samt enkel att kontrollera.

Har du ett mer långsiktigt personalbehov? Vi hjälper dig även med rekrytering inom teknik!

Visste du att..?

Tusentals kandidater har de senaste 20 åren tagit nästa steg i sina teknikkarriärer med hjälp av oss. Vi har en gedigen rekryteringsprocess och anpassar kravprofilen efter dig som kund och dina behov. Academic Work erbjuder tjänster inom alla ingenjörsgrenar – från life science till energi och miljö. Dessutom har vi en marknadsandel på 40% och samarbetar med företag som bland annat Trafikverket, Astra Zeneca, Vattenfall, E.ON, Ericsson och Husqvarna.

Några roller vi hjälper dig hitta personal till:

Vill du veta mer om bemanning till olika tjänster inom teknik?

Välj ett yrke i listan nedan för att läsa mer om hur vi hjälper dig!

Behöver du hjälp med bemanning?

Osäker på hur ditt behov ser ut, vilken roll ni söker eller om det gränsar mer till bemanning IT? Oavsett vad, kontakta oss via formuläret nedan så skapar vi en skräddarsydd lösning enligt era behov!

Tipsa en vän!