Bemanning inom teknik

Behöver du personal inom teknik? Academic Work är en erfaren samarbetspartner och bemanningsföretag inom teknik. Vi har arbetat med ingenjörer och andra tekniska yrkesgrupper sedan starten 1998. Vi vet att det inom många tekniska områden råder en akut brist på kompetens, samtidigt som teknologin går allt snabbare framåt. Våra teknikkunder hittar du inom alla områden. Från infrastruktur, till energi, elektronik, maskinteknik, mekanik och telekommunikation (telekom). Vi rekryterar civilingenjörer, materialingenjörer, elingenjörer och energitekniker – för att nämna några.

Kontakta oss om bemanning inom teknik

Vill du veta mer om bemanning till olika tjänster inom teknik?

Välj ett yrke i listan nedan för att läsa mer om hur vi hjälper dig!
1550
konsulter inom teknik 2017
380
rekryteringar inom teknik 2017
130k
förmedlade jobb sedan 1998

Varför använda bemanning för tekniska tjänster?

Vår bemanningsservice inom teknik kan hjälpa dig, oavsett hur ditt behov ser ut. Behöver du exempelvis deltidspersonal under vissa perioder med ökad beställningsmängd eller efterfrågan? Vill du ha medarbetare till ett specifikt tidsbegränsat projekt eller hitta vikarier för föräldraledighet, sjukskrivning eller annan tjänstledighet? Då kan bemanning vara lösningen för dig!

När du väljer bemanning via oss på Academic Work har vi det fulla ansvaret. Inte bara för rekryteringsprocessen, utan även för den administrativa delen av anställningen. Alla kostnader ingår i timlönen, och du betalar bara för det faktiska timmar den anställda arbetar. Då blir totalkostnaden lätt att förutspå, samt enkel att kontrollera.

Kontakta oss för hjälp inom bemanning

Några tekniktjänster vi hjälper dig hitta personal till

Visste du att?


Academic Work bemannar alla ingenjörsgrenar, har en marknadsandel på 29% och samarbetar bland annat med Trafikverket, Siemens AB, Valmet AB, Autoliv Sverige AB och Octapharma AB.

Behöver du personal till någon av dessa tjänster eller något liknande inom teknikbranschen?

Eller funderar du mer på bemanning IT? Alldeles oavsett finns vi här för dig. Academic Work är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag med fokus på young professionals. Vi hjälper dig att hitta duktiga studenter och akademiker i början på karriären. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den personal du behöver!

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!

Tipsa en vän!