Bemanning inom tillverkning

Det är en utmaning att hitta rätt kompetens på dagens arbetsmarknad. Marknaden förändras ständigt och nya utmaningar uppstår med olika utvecklingar som exempelvis digitalisering. Att ha rätt person på rätt plats har aldrig varit viktigare. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag med många års erfarenhet som hjälper dig hitta rätt medarbetarna inom tillverkning till ditt företag.

Kontakta oss för bemanning inom tillverkning!

Academic Work hjälper dig med bemanning inom tillverkning

Om du har ett personalbehov inom tillverkning, industri eller produktion som kräver en flexibel och enkel bemanningslösning så hjälper vi dig. Ett bemanningsföretag inom tillverkning passar vid exempelvis vikariebehov, arbetstoppar och organisationsförändringar. Medarbetaren anställs av Academic Work och du kan beroende på era behov bestämma hur många faktiska arbetstimmar ditt företag vill hyra in konsulten. Det är den perfekta lösningen vid ett kortsiktigt personalbehov. Vid långsiktiga personalbehov hjälper vi dig gärna med rekrytering inom tillverkning.

Tjänster inom tillverkning vi gärna hjälper dig med

Vi har många års erfarenhet i bemannings- och rekryteringsbranschen och har hjälpt många olika företag med bemanning. Våra rekryteringskonsulter är experter inom sina respektive kompetensområden och ger dig bästa möjliga stöd genom hela rekryteringsprocessen.
Några tjänster inom tillverkning vi tidigare hjälpt företag med:

  • Verksamhetstekniker
  • Maskintekniker
  • Servicetekniker
  • Montör

Vi hjälper dig även med bemanning inom industri och bemanning inom teknik.

Young professionals till tjänster inom tillverkning

Academic Work har sedan start fokuserat på young professionals, men vilka är de och varför är det en viktig målgrupp? Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer, och vi anser att de är framtiden för många företag. Young professionals är nyfikna och drivna och har dessutom den nyaste kunskapen på marknaden, något som är en tillgång på många företag. Vi är idag experter på målgruppen och vet vad de eftersöker hos en arbetsgivare samt hur du som företag ska göra för att attrahera young professionals till tjänster inom tillverkning.

Tipsa en vän!