Bemanningsföretag Arlanda

Academic Work är ett bemanningsföretag med kontor i Sky City på Arlanda. Vi hjälper dig med allt som rör bemanning och rekrytering och ger dig som kund tillgång till ett stort nätverk av young professionals.

Kontakta oss

Bemanning Arlanda

En kort resa från Stockholm ligger Academic Work Arlanda. Arlanda är beläget i Sigtuna kommun, en kommun med framgångsrik besöksnäring, växande näringsliv och goda kommunikationer till både Uppsala och Stockholm. Arbetsmarknaden expanderar och utvecklas i hög takt. Konkurrensen om kvalificerad arbetskraft är hård och det är viktigare än någonsin för arbetsgivare att ha rätt kompetens på plats. När behovet av personal varierar vid exempelvis organisationsförändringar, arbetstoppar eller tillväxt så kan bemanning lösa ditt kompetensbehov. Bemanning är ett bra alternativ för dig som vill ha en flexibel resurslösning och samtidigt hålla nere de fasta kostnaderna.

När du väljer Academic Work för din bemanning så hjälper våra erfarna konsultchefer dig genom hela rekryteringsprocessen, från kravprofil – fram till anställning.

Hyr först - rekrytera sen

Är du osäker på hur ditt resursbehov ser ut på sikt? Academic Work Arlanda hjälper dig lösa ditt kompetensbehov med bemanning. Om både du och konsulten trivs är det möjligt att när som helst rekrytera över medarbetaren och ta fullt arbetsgivaransvar. Läs mer om det vi kallar ”Hyr först-rekrytera sen”.

Hitta till Academic Work Arlanda

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Arlanda!

Hitta till Academic Work Arlanda

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!